van links naar rechts: Jac van Melick, Laura van der Lijn, Frank Beurskens, Ans & Wim Bosman

Team

  • ing. W.P. (Wim) Bosman † 1941 - 2017 Voorzitter Raad van Bestuur Wim was oprichter van de Wim Bosman Groep en stond decennialang aan het hoofd van deze grote logistieke dienstverlener. Sinds de verkoop van het bedrijf in 2011 was Wim als Voorzitter van de Raad van Bestuur verbonden aan de Bonita Groep. 
  • Drs. J.J.H.M. (Jac) van Melick RA CEO Jac heeft jarenlange ervaring op het gebied van corporate finance en algemene bedrijfsvoering. Nadat Jac in 2011 de Wim Bosman Groep heeft verkocht, is hij in de jaren daarna als vermogensbeheerder betrokken gebleven bij de familie en dus bij de Bonita Groep. Sinds 2015 heeft Jac als CEO de dagelijkse leiding over alle activiteiten van de Bonita Groep. 
  • Drs. F.A.H. (Frank) Beurskens LLM Investment Manager Frank heeft, na jaren werkzaam te zijn geweest op het gebied van corporate finance, business ervaring opgedaan als Financieel Manager bij een groothandel voor bouw en industrie. Bij de Bonita Groep is Frank betrokken bij alle facetten van de beleggingen en zorgt als geen ander voor een sluitende doorrekening van alle business cases. 
  • L. (Laura) van der Lijn Business Manager Laura heeft een achtergrond in internationale communicatie en bedrijfsbegeleidingen. Daarnaast heeft zij grote affiniteit met de zakelijke wereld. Laura zorgt voor support op de projecten van de groep en zij draagt tevens zorg voor de bedrijfsrapportages en het officemanagement.