Dit is wat we doen

Onze activiteiten zijn verdeeld in drie categorieën: 
onroerend goed, beleggingen en participaties.

 

Onroerend goed

 • Bonita Groep - Onroerend goed in Doetinchem

  Doetinchem

  Het pand aan de Hamburgerbroeklaan in Doetinchem heeft een BREEAM certificering en wordt verhuurd aan accountants- en adviesbureau Moore MKW.

 • Bonita Groep - onroerend goed - Gilze

  Gilze

  Aan de Hercules in Gilze staat het huurder specifieke pand op een unieke locatie aan de A58 tussen Breda en Tilburg. Dit pand is verhuurd aan EVS Broadcast Equipment.

 • Bonita Groep - onroerend goed - Stadsvilla Oisterwijk

  Oisterwijk

  In het hofje "Achter de Linde" in Oisterwijk staan luxe stadsvilla's in het centrum van Oisterwijk. Deze woningen worden particulier verhuurd. Kenmerkend voor deze villa’s is hun tijdloos karakter, ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Bedaux de Brouwer Architecten.

 • Bonita Groep - Vught Glorieuxlaan

  Vught

  Bonita Vastgoed is eigenaar van circa 40.000 m2 grondpositie aan de Glorieuxlaan in Vught en is voornemens om hier een nieuwe locatie van Leyhoeve te realiseren. Na de aankoop in 2018 en jaren van intensief overleg met de Gemeente Vught is dit project klaar voor start van de bouw van 290 woningen. 

Beleggingen

Het fundament van de Bonita Groep bestaat uit de beleggingen in beursgenoteerde fondsen. De vermogensbeheerders uit België en Zwitserland volgen ontwikkelingen op de beleggingsmarkt nauwlettend en nemen actie als dat noodzakelijk is voor behoud van een gezond rendement.

 

Participaties

 • Bonita Groep - Participaties - De Leyhoeve Tilburg

  De Leyhoeve

  De Leyhoeve is hét woonlandschap voor zelfstandige senioren die het leven zorgeloos en op hun eigen manier willen voortzetten. De eerste Leyhoeve is in februari 2016 geopend in Tilburg. Leyhoeve Groningen werd in januari 2018 in gebruik genomen. De volgende locaties zijn inmiddels in voorbereiding, met het doel in of nabij de tien grootste steden van Nederland een Leyhoeve te ontwikkelen.

  Bij de Leyhoeve ervaren senioren vrijheid, vriendschap, gezelligheid en gemoedsrust. Het is een thuis waar trots bij hoort, levendig als een kleine stadsbuurt en rustgevend als een park in je eigen achtertuin. Bij de Leyhoeve wordt genoten van ruimte, comfort en het leven. Hier is altijd iets te beleven, met gezelligheid om de hoek, zowel spontaan als georganiseerd. 

 • Bonita Groep - participaties - FLM Food Group

  FLM Food Group

  FLM Food Group is in 2010 ontstaan uit het samengaan van drie gerenommeerde aanbieders van champignons aan de levensmiddelenindustrie. FLM Frozen (diepgevroren champignons), Lutèce Industrie (gepasteuriseerde en geblancheerde halffabricaten) en FLM  Preserved (conserven in grootverpakking).

  FLM heeft zich ontwikkeld tot een volledig zelfstandig en dynamisch bedrijf, met zeer ruime ervaring in de verwerking van hoogwaardige champignon producten in alle denkbare vormen, maten en verpakkingsvormen (diepgevroren, koelvers, gepasteuriseerd of lang houdbaar verpakt in zakken, emmers, grootverpakking of blik). FLM vervult een toonaangevende rol in het leveren van champignons als ingrediënt aan de wereldwijde levensmiddelenindustrie. 

 • Bonita Groep - Copal Handling Systems

  Copal Handling Systems

  Copal Handling Systems ontwikkelt, verkoopt en produceert containerunload- en palletiseersystemen. Deze unieke en innovatieve systemen maken het mogelijk om zeecontainers automatisch te lossen, waardoor personeel niet langer fysiek belast wordt.  Copal zorgt ervoor dat de lading indien gewenst direct wordt gepalletiseerd of op transport gezet voor opslag. Copal-systemen kunnen gekoppeld worden aan elk Warehouse Management Systeem. 

Bonita Groep Oisterwijk